top of page

Acerca de

Fog and Nature

IN-COMPANY
Workshop Denkadviseren
Inspirerend en laagdrempelig

in-company
Workshop Denkadviseren
½e dag 

Informatie vooraf

De Workshop Denkadviseren wordt kundig verzorgd door onze partner DENKADVISEREN.NL

DENKADVISEREN.NL

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor mensen in organisaties die regelmatig adviseren over problemen en vraagstukken in organisaties. Op verzoek laten we in deze hooggewaardeerde Workshop van 1 dagdeel een groep(je) van 5 tot 20 mensen in jouw organisatie op inspirerende en laagdrempelige wijze kennis maken met Denkadviseren. Van RvB's en RvT's, Directieteams, MT's, (C)OR'en tot diensten, afdelingen, groepen en teams. Geïnteresseerd? 

Toelichting inhoud 'in-company' Workshop Denkadviseren

In de workshop maken jullie op een snelle en inspirerende manier kennis met Denkadviseren. Aan de hand van verrassende oefeningen ervaar je hoe bepalend en beperkend zienswijzen en interpretaties zijn bij het adviseren over problemen in organisaties. We gaan spelen met taal, interpretaties en werkelijkheidsopvattingen en je zult merken dat vraagstukken op haast magische wijze kunnen veranderen of zelfs verdwijnen. Naast 'leerzaam', zeggen alle oud-deelnemers dat de Workshop erg leuk is.

________

De Workshop en Training Denkadviseren bestaan uit een selectie van onderwerpen uit de 20- en 10-daagse Leergang respectievelijk Opleiding tot Denkadviseur. De in-company Workshop of Training (open inschrijving voor individuen) vormt daarop een goede voorbereiding maar ze staan dus ook 'op zichzelf'. De Opleiding kan ook prima gevolgd worden zonder eerst de Workshop of Training te hebben gedaan. 

____________________

Wanneer?

De in-company Workshop wordt normaalgesproken live 'in-house' verzorgd door ons, op een door u te kiezen en te regelen locatie (bijv. een zaaltje in uw kantoor of in een hotel tijdens een 'hei-sessie'). Indien gewenst, kan de Workshop ook online plaatsvinden. Ook daar hebben we veel ervaring mee en het blijkt niet af te doen aan het leren noch aan het plezier.

 

Workshop aanvragen? Vul het aanvraagformulier hieronder in.

 

We spreken vervolgens samen met u een datum en tijdstip af, hoeveel deelnemers er bij benadering zullen zijn (5 tot 20) en wat de locatie is. Wij zetten één of twee ervaren Workshopbegeleiders-Denkadviseurs in gedurende een door u gekozen dagdeel (ochtend, middag of avond). Vervolgens maken we er een leerzame en prettige bijeenkomst van. ​

 

Door wie?

Docent-begeleider:                               drs. Jorrit Stevens

Jullie investering?

Deze kennismaking met Denkadviseren bedraagt slechts:​

  • € 1.500,-- (bedrag is excl. 21% BTW per Workshop van één dagdeel [3,5 / 4 uur] met 5 t/m 15 deelnemers en inzet van één tot twee van onze ervaren Workshopbegeleiders-Denkadviseurs).

MAATWERK IS OP UW VERZOEK UITERAARD MOGELIJK. VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN.

______

 

Lees meer over Denkadviseren op de pagina: 'Over denkadviseren' op de site DENKADVISEREN.NL

MOGELIJKHEDEN OM TE LEREN DENKADVISEREN:

  • In-company

        Workshop Denkadviseren         (halve dag: ochtend)

Individuele open inschrijving:

Bovenstaand cursusaanbod is los van elkaar te volgen. Weliswaar zijn de Workshop en de Training goede (maar niet noodzakelijke) voorbereidingen op de Leergang. Maar je kunt dus ook prima de Workshop en / of de Training doen zonder ook de Leergang te hoeven volgen en andersom.

Jorrit-Stevens-Photo-Thurman-Sparky-Madd

Inspirerend & laagdrempelig kennismaken met Denkadviseren met 5 - 20 mensen

Bijv. RvB's, CvB's, RvT's, Directieteams, MT's, (C)OR'en, diensten, afdelingen, groepen en teams).  Geïnteresseerd?

Schrijf je 'groep' nu snel en gemakkelijk in!

INSCHRIJFFORMULIER

Dank je voor je interesse! We bevestigen je inschrijving gauw.
bottom of page