top of page

Acerca de

Morning Mist over Forest

Training Denkadviseren
Inleidend en intensief
Oefenen met Denkadviseren

Training Denkadviseren
- 1 da
g: 
Meerdere keren per jaar

Informatie vooraf

De Training Denkadviseren wordt kundig verzorgd door onze partner DENKADVISEREN.NL

DENKADVISEREN.NL

Voor wie?

De Training Denkadviseren van één dag is er speciaal voor iedereen die weleens adviseert over problemen en vraagstukken in en buiten organisaties en die intensief en onderbouwd wil kennismaken en oefenen met denkadviseren.

 

Toelichting training

Aan de hand van krachtige gespreks- en adviesoefeningen maak je je op een prettige manier, gaandeweg de houding van de denkadviseur en het achterliggend theoretisch kader van denkadviseren eigen. Je ontdekt waarom denkadviseren nog steeds zo radicaal waardig en krachtig anders werkt dan management- en organisatieadvieswerk. 

In de training leer je bijvoorbeeld Poly-Paradigmatisch Denken (PPD), waarbij je vanuit verschillende paradigma's, andere dan die van de klant, vraagstukken onderzoekt en daarover adviseert. De oefeningen in deze training bestaan in essentie uit het taalfilosofisch analyseren van de taal en het denken van een klant, wanneer deze zijn 'probleem' aan de adviseur vertelt, en het vervolgens belangeloos daarop reageren zodat de klant gefaciliteerd wordt tot het zelf bedenken van een andere ‘zienswijzen’ en oplossingen voor zijn probleem.​ Je laat problemen van klanten, ter plekke, als sneeuw voor de zon verdwijnen. Dat klinkt misschien wat raadselachtig en dat is het voor een buitenstaander ook. Je bent welkom om te leren Denkadviseren!

N.B. De Workshop en Training Denkadviseren bestaan uit een selectie van onderwerpen uit de Leergang Denkadviseren: De Opleiding tot Denkadviseur (10- daagse). De Workshop of Training vormt daarop een goede voorbereiding maar ze staan ook 'op zichzelf'. De Opleiding kan gevolgd worden zonder eerst de Workshop of Training te hebben gedaan. 

DE MOGELIJKHEDEN OM TE LEREN DENKADVISEREN, OPGESOMD:

  • Workshop Denkadviseren (halve dag: een vrijdagochtend. Alléén 'in-company'. 5 - 20 personen)

  • Training Denkadviseren (tweedaagse) [deze pagina]

  • Leergang Denkadviseren: De opleiding tot Denkadviseur (vijf keer een maandelijkse tweedaagse)

Dit cursusaanbod is los van elkaar te volgen. 

______________________

Training Denkadviseren 

Wanneer? 

Geef je belangstelling aan ons door. Zodra er weer genoeg belangstellenden zijn om een groepje te vormen (minimaal 5 maximaal 12 deelnemers) prikken we samen met jullie een datum waarop de Training Denkadviseren kan plaatsvinden, ergens midden in Nederland.

Door wie?

Docent-begeleider(s): drs. Jorrit Stevens met medewerking van dr. Edu Feltmann (DENKADVISEREN.NL) 

Je investering?

  • € 750,-- ALL IN!

- excl. 21% BTW

- inclusief verblijfskosten en luxe arrangement (incl. koffie, thee, versnaperingen in de zaal, luxe lunchbuffet en middagsnack)

Waar?

Landgoed-conferentiecentrum Drakenburg, Baarn [onder voorbehoud].

 

Inschrijven en deelnemen?

Je kan je gemakkelijk en snel inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. We sturen je dan z.s.m. een bevestiging van je aanmelding. Een paar dagen voor aanvang, sturen we je nog een herinnering.

 

______________

 

 

Lees meer over Denkadviseren op de pagina: 'Over Denkadviseren' op de website van DENKADVISEREN.NL

​​​

Intensief en onderbouwd oefenen met denkadviseren?

Schrijf je nu in en gun jezelf deze unieke leerervaring! Leer anders adviseren dan alle anderen!

Ja, ik schrijf me in voor de Training Denkadviseren

door een mailtje te sturen aan:

info@AcademieVoorVerwondering.org  

bottom of page