Acerca de

Morning Mist over Forest

Training Denkadviseren
Intensief en onderbouwd. Oefenen met denkadviseren.

Training Denkadviseren
- 2 dagen

 

Informatie vooraf

De Training Denkadviseren wordt kundig verzorgd door onze partner DENKADVISEREN.NL

DENKADVISEREN.NL

Voor wie?

De tweedaagse Training Denkadviseren is er speciaal voor iedereen die weleens adviseert over problemen en vraagstukken in en buiten organisaties en die intensief en onderbouwd wil oefenen met denkadviseren.

 

Toelichting training

Aan de hand van krachtige gespreks- en adviesoefeningen maak je je op een prettige manier, gaandeweg de houding van de denkadviseur en het achterliggend theoretisch kader van denkadviseren eigen. Je ontdekt waarom denkadviseren nog steeds zo radicaal waardig en krachtig anders werkt dan management- en organisatieadvieswerk. 

 

In de training leer je Poly-Paradigmatisch Denken (PPD), waarbij je vanuit verschillende paradigma's, andere dan die van de klant, vraagstukken onderzoekt en daarover adviseert. De oefeningen in deze training bestaan in essentie uit het taalfilosofisch analyseren van de taal en het denken van een klant, wanneer deze zijn 'probleem' aan de adviseur vertelt, en het vervolgens belangeloos daarop reageren zodat de klant gefaciliteerd wordt tot het zelf bedenken van een andere ‘zienswijzen’ en oplossingen voor zijn probleem.​

N.B. De beschreven ‘inhoud’ van deze 2‐daagse training is een selectie uit de belangrijkste elementen van de Leergang Denkadviseren: de 10- daagse opleiding tot Denkadviseur. Deze workshop is een goede voorbereiding op de Leergang. 

 

Deelname aan deze workshop verplicht echter niet tot deelname aan de Leergang en ook kan iemand deelnemen aan de Leergang zonder eerst de Training te hebben gedaan. Men kan zich dus inschrijven voor deze Training zonder tegelijk in te schrijven voor de Leergang. Na afloop van de Training kan men desgewenst daarmee volstaan, of zich later aanmelden voor deelname aan de Leergang Denkadviseren: De opleiding tot Denkadviseur

DE MOGELIJKHEDEN OM TE LEREN DENKADVISEREN, OPGESOMD:

Dit cursusaanbod is, zoals gezegd, los van elkaar te volgen. 

______________________

 

Wanneer?

7 & 8 oktober 2021

Door wie?

Docent-begeleiders: drs. Jorrit Stevens & drs. Arjan van Vembde met medewerking van dr. Edu Feltmann.  

Je investering?

  • € 499,-- (excl. BTW en excl. overige verblijfkosten)

  • Verblijfkosten: ± € 150,-- (Rechtstreeks afrekenen met verblijfsoord Landgoed Drakenburg)

Waar?

Landgoed Drakenburg, Baarn [onder voorbehoud].

 

Inschrijven en deelnemen?

Je kan je gemakkelijk en snel inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. We sturen je dan z.s.m. een factuur en een bevestiging. Een paar dagen voor aanvang, sturen we je nog een herinnering.

 

______________

 

 

Lees meer over denkadviseren op de pagina: 'Over denkadviseren' op de website van DENKADVISEREN.NL

​​​

Intensief en onderbouwd oefenen met denkadviseren?

Schrijf je nu in en gun jezelf deze unieke leerervaring! Leer anders adviseren dan alle anderen!

Ja, ik schrijf me in voor de tweedaagse Training Denkadviseren:

Dank je voor je interesse! We reageren z.s.m.