top of page

Workshop
Organisatiefilosofie

In deze unieke workshop Organisatiefilosofie van een dag leer je in verwondering kijken naar organisatie en naar jezelf in die organisatie.

Het moderne leven speelt zich tegenwoordig vaak af in en met organisaties. Maar wat is dat eigenlijk, een organisatie? Is het een ding? Is het een sociaal construct? En waarom gedragen mensen zich in organisaties vaak anders dan daarbuiten?

Workshop
Organisatiefilosofie 

Wie ben IK in DE organisatie?

Mocht je jezelf deze vragen ook wel eens stellen, dan is Organisatiefilosofie zeker iets voor jou. Organisatiefilosofie gaat niet over de filosofie van dé organisatie, maar over filosofie van organisatie: hoe denken we over organisatie? En hoe bepaalt dit denken ons gedrag?

Om dit denken te stimuleren verzorgt organisatiefilosoof Ben Kuiken op aanvraag een unieke Workshop Organisatie Filosofie voor jouw organisatie of team.

Omdat dit denken over organisatie nogal eens leidt tot ongewenst gedrag, kan het waardevol zijn om dit denken aan een grondig onderzoek te onderwerpen. En als we dan toch bezig zijn, kunnen we ook eens op onze woorden gaan letten, en onze manier van kijken analyseren. 

Verwondering

Na deze training van een dag kun je niet anders dan in verwondering te kijken naar de organisatie en wat zich daar allemaal afspeelt.

Workshop Organisatiefilosofie 

Wanneer? op aanvraag

Waar? in overleg

Kosten? op aanvraag

Interesse? Vul onderstaand formulier in of stuur een mail

Inschrijfformulier

Aanvraagformulier

Workshop Organisatiefilosofie

 

Docent en filosoof van dienst: Ben Kuiken

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter

Dank je voor het invullen van het formulier. We reageren z.s.m.!

Inschrijfform Wrkshp Orgfilo
bottom of page