top of page

Tweedaagse Inleiding

Organisatie Filosofie (TOF)

 

Anders leren denken, kijken & praten over organisatieproblemen

Dialoog organisatiefilosofie organisatie filosofie
Boek De Organisatiefilosoof - Ben Kuiken

Workshopgegevens

  • Data: op aanvraag

  • Tijd: twee dagen van 10.00 – 17.00 uur

  • Jouw investering: € 795,- Dit bedrag is exclusief 21% BTW, maar inclusief lunch en een boekenpakket.

  • Locatie: Utrecht

  • Docent-begeleider / organisatiefilosoof van dienst: Ben Kuiken

 

Deze inleiding is ook als verkorte workshop van een halve dag of ééndaagse te doen.

 

LET OP: Als aanmelden via ons formulier onverhoopt niet lukt, kun je je ook persoonlijk bij de docent, Ben Kuiken, aanmelden via:

- Mail: Ben@AcademieVoorVerwondering.org

- Tel.: +31 (0)6 1308 4961

Aanmelden?

Inleiding in de Organisatiefilosofie

Heb je last van organisatieproblemen? Bijvoorbeeld een hoge werkdruk, een gebrek aan bezieling, communicatieproblemen tussen medewerkers? Of heb je zelf vragen over je eigen loopbaan en de zin en betekenis van je werk?

 

Wellicht is dan de inleiding in de organisatiefilosofie wat voor jou. Dit is een kort programma van een dag waarin je de instrumenten aangereikt krijgt om anders te denken, anders te kijken en anders te praten over de organisatiewerkelijkheid en de problemen die daar keer op keer de kop opsteken.

 

Deze inleiding bestaat uit een workshop van twee dagen waarin je de instrumenten krijgt aangereikt om anders te denken, anders te kijken en anders te praten over de organisatie en de problemen die daar keer op keer de kop opsteken, zoals de hoge werkdruk, een gebrek aan betrokkenheid, te weinig initiatief bij medewerkers et cetera. Maar ook persoonlijke vraagstukken komen aan de orde, zoals de zin in en van werk, keuzes in leven en werk en de vraag naar de persoonlijke betekenis van werk. Daarnaast kijken we naar paradigma’s en hoe deze onze manier van denken, kijken en praten danig in de war kunnen schoppen.

 

Met die instrumenten gaan we vervolgens oefenen, in een poging ruimte te creëren in je hoofd en te onderzoeken of anders denken, anders kijken en anders praten over de organisatie en werk je wellicht meer oplevert.

_______________________________________________________________________________

Ja, ik doe mee/
wil graag meer informatie

Tweedaagse Inleiding Organisatie Filosofie 

bottom of page